Over Macromia Info & Contact Determinatie Publicaties Quiz Links Home

OVER MACROMIA

Waarom Macromia?  

Macromia is onstaan door twee foto/natuurgekken uit Nijmegen: Esther & Fazal. Beide met een passie voor hoofdzakelijk libellen en macrofotografie.

 
 
Aangezien 'Macromia' de Latijnse benaming is voor de orde 'Prachtlibellen' en wij helemaal ondersteboven zijn van libellen en de indrukwekkende macrowereld, leek dit ons wel een passende naam voor onze website.
 
We genieten van de pracht van libellen en juffers, de variatie qua biotopen maakt het een mooi geheel. Genoeg te zien ook op het overige macro gebied. "Wishfull thinking" is een beetje ons motto. Geluk dwing je af en hoop doet leven ;)
   
Wij wensen u veel plezier met het bezoek op onze website!  
   
Met vriendelijke groet,  
   

Macromia.nl

 

Es & Faz

 
 
 
 
 
 
Alle foto's op deze website zijn copyright van Macromia.nl en vallen onder het Auteursrecht. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Macromia.nl, de foto's te gebruiken of toe te passen op welke manier dan ook.
 
All the photo's on this website are copyrighted by Macromia.nl and protected by law. It's not allowed to copy/use any of these photo's for any kind of purpose, without any written permission of Macromia.nl